Hanna Loffart

Graviditet T5 – vecka 25

Vecka 25 idag, det känns som en milstolpe på något vis.

Jag börjar känna av foglossningen mer och mer, det har kommit de senaste dagarna. Känner hur jag börjar vagga när jag går, haha. För att inte tala om hur magen har EXPLODERAT! Jag känner sparkar mer och mer och nu har både Emil och Thexas känt det också. Så jag tror nog att bebisen har möblerat om lite där inne och därmed har magen blivit enorm nu. Bebisen är ju dessutom 30 cm (!) lång nu så det är kanske inte så konstigt att man börjar bli stor heller…

Imorgon har jag tid hos barnmorskan för v. 25 samtal. Tror det är nu man börjar gå var 4:e vecka, men jag kan minnas fel. Känner inte att jag har något speciellt att ta upp imorgon. Igår var jag hos kuratorn för vår tredje träff, hon är knuten till barnmorskemottagningen, så mest fokus är det såklart på bebisen och mig. Men lika mycket om Emil och resten av allt kaos såklart. Skönt att ha någon att prata med, att få ut alla snurriga tankar högt. Skriver mer om det en annan gång tror jag.

Vi fortsätter att fylla på med lillasyster-saker.
Sängkläder och kräkhanddukar från Jysk.

Jag tror aldrig jag köpt något till ordinarie pris där? De har ju alltid kampanjer. 30:- för sängkläder till spjälsäng och 6:50:- för handdukar. Löjligt billigt.

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
stats