Hanna Loffart

Grötig hjärna + fortfarande sjuka

Gud, vilken grötig hjärna idag alltså. Emil är hemma och vabbar med barnen och jag jobbar. CYKLAR dessutom till/från jobb. Inte min favorit nånstans alltså, men ena bilen är utlånad och jag vet inte när vi får tillbaka den. Jag är så slut efter den här dagen, hjärnan checkade ut efter lunch. Lunch och lunch, åt i min ensamhet på kontoret under typ 7 minuter. Eftermiddagen på jobbet bestod av: Remisskonferens om EU-kommissionens förslag till förordning och rådsbeslut om skydd för utsatta vuxna

Ja, men ni hör ju att hjärnan la av liksom! Haha.

Idag har jag fått hem mina första beställningar från Vinted, så bra verkligen! Ska ju sälja en del (hoppas jag) på barnloppisen i helgen, men resten åker nog fasen upp på Vinted, himla smidigt och gratis frakt.

Barnen mår lite bättre. Thilox öga är inte helt bra, men betydligt bättre än innan. Thuni har fortfarande höstblåsor, vet inte hur länge det smittar. Tror det smittar innan det bryter ut? Men hon är väldigt besvärad av alla blåsor på rumpan, så hon får va hemma tills det lagt sig. Vill inte utsätta henne för att någon annan ska byta blöja på henne när hon har så ont. Pluttisarna.

Nu har Thiara kommit hem från kör och dans, Thexas har kommit hem från fotbollsträning och Emil lägger Thilox och Thuni. Jag ska slå in Thunis födelsedagspresenter, hon fyller ju 2 år på torsdag!

Bilder från igår.

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
stats