Hanna Loffart

Hallonbladste inköpt

Nu har jag fått hem mitt ”älskade” hallonbladste. Det är med en viss hatkärlek jag skriver det som ni ser.

Men, ingen förlossning utan hallonbladste enligt mig.

Jag har druckit det innan Thexas och Thiaras förlossningar, men inte Thristans och kan se en enorm skillnad. Så jag tänker då inte vara utan!

Många tror att man dricker det för att försöka få igång en förlossning, vilket är fel. Men det hjälper kroppen att stärka och förbereda livmodern under graviditeten och att bidra till en snabbare läkning och mindre blödning efter förlossningen. Och det är just den delen jag är så frälst på. Jag har läkt väldigt fort och knappat haft några blödningar efter förlossningarna och jag tror verkligen att hallonbladstet är en stor bidragande faktor till det.

Man rekommenderas inte att dricka det förrän man är i vecka 35, men vi har ju knatat in i vecka 37 så nu ska jag dricka två koppar om dagen har jag tänkt. Kruxet är ju att det inte är vidare gott dock, läste ett tips om att man kan dricka det kallt med en citronskiva i, så det ska jag testa.

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
stats