Hanna Loffart

Han hjälper mig jämt

Nu har jag fåt mig lite mat i magen. Och allt har ordnat sig inför kvällen. Jag har världens underbaraste karl! Han hjälper mig då ständigt. Han var snäll och erbjöd sig till att komma och hämta mig och Asta ikväll, och jag är ju inte den som tackar nej till ett sådant erbjudande. Just nu regnar det för fulla muggar, men det hindrar inte mig. Paraply, stövlar och regnkläder får det bli. Ska en dag tacka mamma att jag fick det i julklapp för några år sedan, inte visste jag då att de faktiskt skulle komma till användning en dag.

  Lasse Lindh. Underbart!

Lasse Lindh – Jag klarar mig aldrig ensam

Du är en tröst för gråtna ögon du är min fallskärm när jag faller om natten
Du sover som ett barn, åh jag saknar att kunna sova så
Du är äger mitt blod och du är slagsmålet jag aldrig kan vinna
Och jag känner mig bara så djävla tom ibland

Jag klarar mig aldrig ensam
Jag klarar mig aldrig ensam

Jag kan aldrig mäta mig med ett hjärta så gott som ditt
Det är så stort och sväljer mig helt jag är Gabriel i mitten av hans fall
Och jag är bra på att vara själv men usel på att vara ensam
Och jag känner mig bara så djävla tom ibland

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
stats