Hanna Loffart

Härliga fredag!

Och så var det fredag igen! Har veckan gått extra fort för er också?

Vi har haft en bra vecka. Thiara sover om nätterna igen och har inte bökat på kvällarna på flera dagar nu. Tänderna har fortfarande inte spruckit igenom dock, envisa rackare det där! Veckan har annars varit lugn utan vidare många planer. Man håller sig sysselsatt iallafall, det är ett som är säkert.

Idag har vi dock haft roligt saker att göra hela dagen.

Vi började dagen med att åka hem till Charlotte och Alice och mysa med de andra mammorna och bebisarna. Full rulle som alltid, men vi hann sitta ned och dricka vårt kaffe och prata också. Mycket tack vare att Thexas var med och lekte så bra med småttingarna. Sen hämtade vi hem Thristan från skolan innan vi åkte till affären för att köpa fredagsmunkarna! Inte vidare goda idag dock. Bättre försök nästa vecka, vi betar av alla stans butiker efter den bästa munken. 🙂

Vi har hunnit varit iväg och hämtat en garderob till Thiara och ett litet bord till mig också. Min pappa var snäll och hjälpte till, jag vågar inte köra med släpkärra ännu. Det får kanske bli vårens träning sen. Lagom när vi kom hem igen, så åkte pojkarna vidare till han-som-inte-får-nämnas-vid-namn för att spendera helgen där. De kommer dock hem tidigt på söndag då Thristan har ett fullbokat schema då.

Vad har vi mer gjort idag? Jag fick feeling och gjorde god middag tills Emil kom hem från jobbet. Matkoma och lek med Thiara efter det. Helt galen är hon när hon sätter igång. Inte många som får se det dock, annars är hon lite lugnare när det är annat folk med. Nu sover Emil gott i soffan och jag ser med ett öga på tvn och ett öga på datorn.

IMG_5849.JPG

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
stats