Hanna Loffart

Helgen

Helgen gick i vanlig ordning fort, men den här gången gör det ingenting alls!
För vi är ju lediga TRE veckor till. Den känslan alltså..!

I fredags var Emil på julbord med sitt jobb och pojkarna var ju i Sälen.
Så jag och Thiara kompade själv under eftermiddagen, men fick sällskap av Casper på kvällen. Natten gick bra och Thiara sov hela natten och Emil ramlade in sent. Thiara vaknade tidigt på lördagen och vi hade en mysig morgon i soffan.

På eftermiddagen åkte vi och lämnade Thiara hos min morfar och hans fru Eva. Där skulle hon nämligen få sova över för första gången. Det var faktiskt första gången som de hade något av barnen över natten överhuvudtaget så det var kul att de erbjöd sig. Allt hade gått jättebra och Thiara imponerade i vanlig ordning. Så stolt över henna, hon är så himla duktig! (och morfar och Eva skötte sig också bra såklart)

Anledningen till att hon sov över där är att jag och Emil var bjudna på fest till Emils kompis sambo som fyllde 25 år. Det var en ganska liten fest i en föreningslokal, men vi hade riktigt roligt och var inte hemma förrän vid 2-tiden inatt. Idag har vi varit pigga, städat hela huset och plockat in julsaker.

Pojkarna kom hem vid 3-tiden från Sälen och de har haft det jättebra! Ingen snö, förutom i backarna, men de har åkt skidor. Så himla häftigt at de vågar då jag själv är en sån fegis.


Thiara och kompisen Casper i fredags.
Galenpannor är vad de är. Först var de trötta, men när de väl fick pyjamas och välling i sig så förvandlades de till Duracell-kaniner och körde järnet! Så när Casper hämtades så var barnen alldeles svettiga och drack mängder av vatten. Haha!

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
stats