Hanna Loffart

Helgen

Hela långhelgen har det varit ledigt från bloggen.
Och från allt annat med känns det som. Hemmet är kaos! Haha. Men äsch, vad gör det om 100 år?

Vi har haft en väldigt skön långhelg i alla fall. Jag skjutsade Thristan till Eskilstuna i fredags, min syster var snäll och var barnvakt åt de andra knasbollarna under tiden. När jag kom hem så åt vi tacos och barnen lekte. Lite bröllopspyssel hann vi med också. Tacksam för all hjälp! ♥

img_1254.jpg

 img_1259.jpg

Thexas var på kalas hos en kompis i lördags förmiddag, det var därför vi delade på pojkarna i helgen. Men lite nyttigt för dom också tror jag. De är inne i en väldigt tråkig period nu igen, retas och håller på. Vi hann med 2-års kalas för min gudson Casper i lördags också. Så mysigt att bara umgås i många, många timmar. Vi blev kvar på middag också. Emil fick feber på lördagen så han var inte alls pigg. Han var bara med och åt mat och sen däckade han före barnen hemma på kvällen.

img_1354.jpg

img_1355.jpg

img_1356.jpg

Fina familjen Lindhe´. ♥

Emil hade fortsatt feber på söndagen. Jag och barnen åt en lång, sen frukost på altanen och lät Emil sova. Sen packade vi in oss i bilen och åkte hem till min mamma och spenderade några timmar där.

img_1295.jpg

img_1306.jpg

img_1357.jpg

img_1311.jpg

Sen blev det bråttom hem igen. Jag skulle iväg och fira min chef Joakim som fyllde 50 år. Thexas var inte alls sugen på att följa med, så han fick stanna kvar hos sin mormor. Thiara följde med hem, hon somnade i bilen och jag bar upp henne till soffan där Emil låg och vilade hemma. Sen vidare till en butik för att köpa blommor. Sen till en annan butik för att köpa ett kort, som jag glömde i första butiken. Sen hem för att byta om och göra mig kalasfin. En kvart hade jag på mig, det gick men det var svettigt. Insåg att jag hade världens torraste ben och tog Thiaras feta salva och smörjde in mig med i sista sekund. Inet det smartaste valet så här i efterhand…

Jag mötte upp en kollega och vi fira Joakim med kaffe och tårta.

img_1360.jpg

Jag skulle ju hämta hem Thexas så det blev alkoholfritt för min del. Trodde jag ja… Fortsättning följer…

Idag har jag varit trött. Vi har grejat i trädgården hela dagen. Fått ordning på växthuset, tog bara tre år. Och just när vi är färdiga så sparkar Thexas en fotboll på det och en ruta går sönder. Glas i hela växthuset, på all ny jord och nya plantor. Suck alltså! Det som aldrig hänt på de här tre åren, varför nu? Haha.

Nåväl, nu är det läggdags här!

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
stats