Hanna Loffart

Helgen

Det blev en väldigt mysig helg ändå, trots att vi inte hade några planer. Eller ”på grund utav” att vi inte hade några planer kanske det ska vara.

I lördags var Thiara på kalas för sin kompis Adeline, de höll till ute i skogen medskattjakt och korvgrillning, smart i dessa Corona-tider. Under tiden hon var där så åkte jag och svärmor till en liten lantbutik i närheten, jag fick nämligen presentkort där av svärmor och svärfar när jag fyllde år, så de passade jag på att inkassera nu. Och när svärmor var lämnad och Thiara hämtad från kalaset, så tog jag med Thiara och Emil till blomsterhandeln för att köpa lite blommor. Och krukor, jag spanade på de förra året men då sålde de slut. Så lyllos mig som fick tag på några stycken i år. Blir nog väldigt bra när det är klart.

På vägen hem svängde vi förbi familjen Persson/Johansson för att inspektera altanbygget, de var minsann i fullt sjå med att bygga. Och så passade vi på att bjuda in oss på mat där framåt kvällen också. Så vi åkte bara hem en sväng innan vi åkte tillbaka på kvällen. En lugn kväll med vänner, precis vad jag behövde.

Gårdagen var lugn den med, vi fixade lite hemma. Främst i trädgården, eller Emil gjorde ska erkännas. Jag är varken smidig eller särskilt hjälpsam nu för tiden. Han och Thiara var även ute och cyklade en bra stund, oklart hur länge då jag somnade på soffan under tiden. Vi avslutade dagen med att grilla, så fint väder så då får man passa på. Kändes dock väldigt konstigt med en söndagkväll utan att pojkarna kom hem, de kommer inte förrän imorgon eftermiddag nämligen.

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
stats