Hanna Loffart

Helgen är här!

Det spelar ingen roll hur fort veckorna går, det är ändå lika skönt när helgen kommer. Nu väntar ju långhelg också! Vi har roliga planer i helgen, så den kommer säkert att gå lika fort som veckan gjort.

Jag fick sällskap på jobbet en stund igår. Min syster Frida fick en akuttid till tandläkaren (som ligger bredvid mitt jobb) så hon fick lämna barnen med mig under tiden. Det gick hur bra som helst, Alwin ritade en teckning till mig och åt ett äpple och Lowelia försökte skrynkla ihop mina papper.

img_9534.jpg

img_9529.jpg

Igår slutade Emil lite tidigare och började riva ner lite panel på huset som ska bytas ut. Panelen alltså, inte huset haha. Panelen ska grundmålas inne i garaget först, så det är lite att dona med. När han gjorde det så åkte jag och handlade på Ica, som de möblerar om invändig i. Kaos. Och när de dessutom flyttar på tacoshyllan OCH popcornen en fredag, folk var förvirrade! Haha.

Men vi intog tacos till middag och sedan popcorn och Lets dance i soffan. Som alla fredagar.

Och dessa såklart:

img_9533.jpg

Nu ska vi göra oss i ordning här hemma.
Emil är redan ute och donar. Jag själv ska åka till en vän i Norrköping så jag ska packa sleep-over väskan och peppa för 90-tals show ikväll. Så kul!

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
stats