Hanna Loffart

Helgen + Mors dag

Och så var det söndag kväll igen och helgen var förbi.
Längtar redan till fredag igen…

Usch, jag känner mig så sjukt omotiverad på allt och riktigt låg.
Känner inte igen mig själv. Måtte det vända snart!

Igår var Thristan iväg och lekte med en kompis hela eftermiddagen och på kvällen sen så var vi ner till grannarna med alla bästa vännerna. Det var längesen vi sågs allihopa, så det var på tiden. Åtta vuxna och åtta barn, lagom kaotiskt till en början. Men hela kvällen gick över förväntan och alla lekte så himla bra! Thiara höll sig till storbarnen och var vaken till 22.30 då vi traskade de tre husen hemåt.

Idag har barnen varit lite mindre samarbetsvilliga dock. Pga den minskade sömnen såklart.
Men de väckte mig med frukost, blommor, present och teckningar på Mors dag.
Doftljusen från Voluspa luktar ju ljuvligt och nu fick jag två nya.

Efter frukosten tog jag med mig Thiara och åkte till min mormor.
Dit kom även mamma med familj, så vi fick kramas lite på Mors dag också.
Så här skönt somnade Thiara i bilen, nya kepsen är på och hon älskar den! Haha.


Vi har även hunnit med mat och fika hos Emils föräldrar.
Har ätit den godaste smörgåstårtan någonsin!

Resten av dagen har Emil spenderat utomhus vid altanen, taket är på plats!
Jag har tagit hand om ett riktigt litet minimonster här hemma.
Thiara blir så jäkla dum när hon är trött. Skriker, kastar grejer, sliter mig i håret, försöker klättra upp på glasbordet. Listan kan göras lång. Riktigt dum blir hon. Efter 50 minuters försök till läggning av henne (galet övertrött tjej) så fick jag inse mig besegrad och ropa in Emil. Men nu sover alla barnen gott och Emil är ute och fixar igen. Jag slappar i soffan och tänker inte röra en fena förrän det är dags för sängen igen.

Imorgon väntar jobb för oss båda, Emil var tvungen att hoppa in trots sin lediga dag, så barnen får gå på dagis och fritids. Så blir det ibland. Jag känner mig så sjukt omotiverad och har inte alls lust att jobba imorgon. Sent blir det också, suck. Jag vill ha semester!

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
stats