Hanna Loffart

Helgen som var

Helgen som var, herregud så skönt och lugnt vi har haft det!
Emil har ju som sagt inte varit hemma, och vi har saknat honom såklart.
Speciellt Thiara, som är den största pappagrisen jag skådat. Fint!

Hela lördagen slappade vi mest kändes det som. Jag kände mig trött och barnen med tror jag. Framåt kvällen så ryckte vi upp oss och åkte hem till vänner och käkade tacos. Så skoj!

Igår hade Thristan det jobbigt med pollen, så han fick hålla sig inne mest. Thexas drog iväg till en kompis och lekte. Jag själv målade i ca 5 timmar (alla staket vi har överallt ute) och Thiara spenderade fyra timmar till att tvätta garEmil kom hem framåt kvällen och då drog vi igång grillen. Sen var vi trötta minsann och jag gick och lade mig innan 22, det händer sällan!ageporten. Hon har verkligen en så skön inställning till allt!  Vi har även hunnit med att köpa ny cykelhjälm till Thristan, leverera matlåda till barnens moster och Thiara har köpt ett piano för sina egna sparade pengar.

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
stats