Hanna Loffart

Helgen som var

Och så var det en ny vecka igen.

Helgen var verkligen lugn, pojkarna var hos sin pappa och vi andra hade inga planer alls för helgen mer än lite trädgårdsarbete. Jag längtar verkligen till att kunna jobba lite i trädgården jag med, jag klippte ner lite prydnadsgräs och perenner i lördags. Jäklar så ont jag hade i kroppen sen!

I fredags så blev det pizzamiddag, ingen var sugen på att laga mat (som om jag någonsin är det) och det var så längesen vi beställde pizza. Smakade riktigt bra. Sen hyrde vi en film och intog soffan med Thiara, supermysigt!

I lördags så åkte vi runt och uträttade lite ärenden, köpte jord, planterade om blommor, besökte Apoteket (skulle hämta ut mina smärtstillande, tror ni barnmorskan ordnat det eller? Så inatt har jag haft så djävulskt ont!) Emil påtade i trädgården och jag gjorde mitt bästa för att göra någon nytta i alla fall. På kvällen var vi bjudna hem till Thilda som fyllde 10 år, så där smaskade vi i oss tacos och tårta och sjöng för flickebarnet.

Igår söndag, bestod dagen av trädgårdsarbete hela dagen igen. I alla fall för Emil som åkte på lotten att olja in altanerna i år, annars är det alltid jag som gjort det. Så det tog honom en hel dag. Vi hann med lite kaffe hos grannarna och en veckohandling också. Thiara såg vi knappt skymten av, hon leker så bra med grannen. Och när pojkarna kom hem på kvällen så gjorde vi falafel/kebabrulle till middag, så gott! Ser redan fram emot resterna till lunchen.

När Thiara väljer ”lördagsgodis.”

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
stats