Hanna Loffart

Helgen som var

 Jag tror att det är fler än jag som blivit berörda av det fruktansvärda som hände  Paris i helgen.
Jag skriver eller uttalaar mig aldrig om sådant här i bloggen, och därför har den fått vila.
Tid för eftertanke behöver vi alla ibland.

Men vi har trots allt haft en fin helg. Vi hann med fredagsmunken i lugn och ro, då Emil skjutsade pojkarna till han-som-inte-får-nämnas-vid-namn. Då slapp jag köra i mörkret och kunde vara hemma med Thiara istället. Vi tog en mysig kväll i soffan hon och jag. Och när Emil kom hem igen så åt vi god mat och fortsatte soffmyset med Idol.


I lördags fick jag en skön sovmorgon. Sen åt vi frukost tillsammans innan Emil åkte och jobbade några timmar. Thiara och jag gjorde mest ingenting. Städade kök, tog hand om tvätt, duschade. Allt i lugn och ro och hon hjälpte mig så snällt med allt. Hon börjar bli så stor och kan vara med på ett helt annat sätt. Det är så kul! När hon hade sovit middag ute i vagnen så kom hennes farmor och farfar och hämtade henne. Det skulle bli första gången för henne att sova över hos dom.

  
Jag och Emil åkte tillsammans med grannarna till Linköping och gick på teater. Vi såg ´Bröllop i kikarn´passande nog. Men vi får hoppas att vi inte stöter på alla de problemen i vår planering, haha. det var en riktigt rolig teater som Falkenbergsteatern bjöd på. Underbart att få skratta högt och hejdlöst! Sen åkte vi vidare för mat och några glas vin innan vi hamnade hemma hos grannarna igen för sista delen av fotbollen. Men det blev en roligt och trevlig kväll.

  
Igår åkte vi till Emils föräldrar vid lunchtid och blev bjudna på mat. Thiara hade haft det så bra så! När vi var klara där så åkte vi vidare mot min mamma och Per för födelsedagsfirande av Per. Mer mat blev vi bjudna på. Riktigt bortskämda igår. Vi hämtade hem pojkarna igår kväll hos deras farmor och farfar, och sen var det kväll i vårt hus. Men en väldigt övertrött Thiara som fick riktigt spel och bara skrek och slogs. Unge! Men imorse vaknade hon glad igen. Det var den helgen det, längtar redan till nästa.

 

 

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
stats