Hanna Loffart

Hemma hos familjen igen 

Vi landade hemma i Sverige strax efter 23 igår och den hör dagen har mest bestått av gäspande. Jag somnade nog inte förrän bortåt 2 och sen upp vid 7 för jobbdag. Trött var bara förnamnet!

Det var härligt att träffa Emil och barnen imorse. Det blev stort kramkalas och Thiara skrek av glädje. Borta bra, men hemma bäst. 

Några dagars semester och man slängdes rakt in i vardagen igen. Strul med Thristans tandläkartid (som de glömt att boka in trots att vi fått lapp med tid) samtal från Thexas skola om en incident som hänt igår. Prat med Thristans lärare. Vardagen var det ja. 

Thristan kom till mig på jobbet någon halvtimme idag och hängde lite. Sen åkte vi och hämtade hem syskonen. De fick små resepresenter redan imorse som de blev väldigt glada för. Varsin lysande penna, ett armband med bjällror till Thiara. En nyckelring till Thristan och en drömfångare till Thexas, som han önskat sig en ny sedan Thiara hade sönder hans för några år sedan. De blev väldigt glada för sina presenter. Så kul att se, det behöver liksom inte vara mycket eller dyrt. 

Nu står ögonen i kors på mig här, jag har förberett fler inlägg om Mallorca så de kommer i veckan. Men nu – sängen! 

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
stats