Hanna Loffart

HLR-utbildning + de första smultronen

Igår var jag på HLR-utbildning med jobbet. Så otroligt givande och bra! Jag var helt slut efteråt, det var betydligt jobbigare för kroppen än jag trodde. Kände mig öm i axlar och handleder igår och hade förväntat mig träningsvärk, men det slapp jag undan. Jag laddade direkt ner apparna SMSLivräddare och Rädda hjärtat, kan man hjälpa till när det behövs så ska man tycker jag.

Thiara har förresten kunnat plocka de första smultronen hemma, SUMMER GOAL! I helgen har de nog mognat mer och vi kan säkert plocka några till. Så himla mysigt det är med ätbart i sin egen trädgård.

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
stats