Hanna Loffart

Idag är vi trötta

Jag sitter just nu i bilen och väntar på att Thiara ska sluta skolan. Det är i princip enda gången jag får några minuter till att uppdatera här inne. Från telefonen dessutom, vet inte hur många gånger de senaste två veckorna som jag öppnat paddan utan att kunna skriva.

Thuni har ju kolik stackaren, det blev så ändå. Vi som hoppades. Men nej, de två senaste veckorna har det varit jobbiga kvällar hos oss. Och idag även dagtid, herregud så ledsen/arg/missnöjd hon varit idag. Annars brukar ändå dagarna gå bra. Nu har hon sommar för första gången idag!

Vi har dessutom inte sovit vidare bra inatt. Hon är som jag skrivit innan rätt svårsövd när hon ätit på nätterna. Och inatt la hon dessutom tre bajsblöjor (bra för onda magen att få ut det dock) och då blir hon ju pigg när man byter blöja på henne.

Thilox var dessutom vaken två timmar inatt. Jag har läst att barn kan börja drömma mardrömmar vid 1,5 års ålder och det är ju han nu. De senaste veckorna har han vaknat nästan varje natt, oftast lätt att söva om men inte inatt som sagt. Så Emil tog honom och jag knölade med Thuni samtidigt.

Och imorse berättade Thexas att han vaknat klockan 3 inatt och drömt mardrömmar. Han åkte till skolan imorse, men ringde hem vid 10. Då hade han ont i huvudet och mådde lite illa. Insåg dock snabbt att det var pga trötthet, för efter huvudvärkstablett, mat och vila så mådde han bättre.

Så ja, idag är vi trötta hela bunten. Thristan har dessutom hemstudier idag, så han är rätt trött på att höra på Thuni och Thilox gnäll idag. Haha. Storbarnen kommer va så avskräckta till att skaffa egna små bebisar efter att ha varit med om Thilox och Thuni som bebisar. Då kanske de inte behöver skaffa barn när de är 20 år som sin mamma.

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
stats