Hanna Loffart

Idag, måndag är jag glad för att…

– det är måndag! Jag har aldrig haft den sk. söndagsångesten sedan jag började på detta jobb. Jag älskar det och ser alltid fram emot måndagar!

– Emil har semester och är ledig tillsammans med barnen denna vecka!

– jag plockar ut lite flexid imorgon och på onsdag för att åka till Stockholm med Emil och Thristan. Det blir mys! Samtidigt ska barnens mormor få rå om Thexas riktigt ordentligt.

– vi har haft en mysig helg tillsammans där vi umgåtts med många människor vi tycker om.

 

Varje måndag tänkte jag publicera en MÅNDAGSLISTA. Allt med inspiration av Jenny. Tanken är att måndagslistan ska vara mitt sätt att peppa mig själv inför den kommande veckan, fokuserar på de positiva sakerna i mitt liv – stora som små i stället för att fokusera på sånt som kan vara tungt & jobbigt! Jag utmanar er alla att göra en likadan lista, har du inte en egen blogg så får du gärna skriva en kommentar här nedan om vilka saker som gör dig glad just den här måndagen! Ju fler vi blir, roligare blir det!

Har du en blogg och gjort måndagslistan idag, skriv gärna en kommentar med en länk till din blogg så länkar jag till dig i ett inlägg imorgon!

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
stats