Hanna Loffart

Idag, måndag är jag glad för att…

– jag träffade en massa gamla klasskompisar i helgen. Hur roligt och energigivande som helst!

– jag fick en heldag med Thristan igår när vi var iväg på diverse kalas. 

– det här är äntligen veckan då det står RHODOS i kalendern! 

– jag har en mysig hemmadag med Thexas idag, han är så himla goooo nu för tiden!

– på lördag ska min älskade guddotter Nellie döpas. Det ser jag verkligen fram emot!

 

Varje måndag tänkte jag publicera en MÅNDAGSLISTA. Allt med inspiration av Jenny. Tanken är att måndagslistan ska vara mitt sätt att peppa mig själv inför den kommande veckan, fokuserar på de positiva sakerna i mitt liv – stora som små i stället för att fokusera på sånt som kan vara tungt & jobbigt! Jag utmanar er alla att göra en likadan lista, har du inte en egen blogg så får du gärna skriva en kommentar här nedan om vilka saker som gör dig glad just den här måndagen! Ju fler vi blir, roligare blir det!

Har du en blogg och gjort måndagslistan idag, skriv gärna en kommentar med en länk till din blogg så länkar jag till dig i ett inlägg imorgon!

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
stats