Hanna Loffart

Igår och idag

Vi trotsade vädret igår och åkte till Ikea och Linköping.
Men det gick bra att åka, det började snöa på väg dit vid lunchtid.

Thiara var så himla duktig på Ikea. Hon satt i kundvagnen en stund. Sen stod vi i kö till maten, men hon väntade så tålmodigt, samma sak när hon och Emil gick och tog bord. Där satt hon och väntade på sin mat. Hon åt en stor portion köttbullar och potatis och åt upp allt, jättemycket mat! Sen ville hon gå själv på Ikea. Så vi gick runt där i hennes takt och tittade på allt hon ville titta på. Allt som var rosa hittade hon, såklart. Vi köpte lite smått som vi behövde, nytt täcke till Thexas. Förvaringslådor till tv-bänken.

Så himla duktig var hon alltså! Inget gnäll på hela tiden och bara rolig och glad. När vi åkte hem så snöade det rätt mycket, men det var inte halt eller nåt så det gick bra att åka då med. Tänk vad de kan göra en nervös med ordet ”snökaos” va? Vi åkte direkt hem till min mamma där vi blev bjudna på middagspizza.

Imorse fick jag en skön sovmorgon, bra det då jag sovit rätt illa de senaste nätterna. Drömt mycket och vaknat till flera gånger. Jag vaknade av att Thiara smög in i sovrummet och klappade mig på kinden. Så himla mysigt! När jag klev upp sen så satt Emil och Thiara uppkrupna i soffan med en massa kaniner. Haha.

   Hela förmiddagen spenderade vi i soffan och tog det lugnt bara.
När Thiara sov middag så satte vi upp lite hyllor i köket, som vi köpt på Ikea. Blev så himla bra, får visa när det är lite ljus i köket. Typ i sommar. Haha.

När Thiara vaknat så åkte hon och jag till Mathilda och Samuel och lekte några timmar. Det är så roligt att barnen börjar bli större och kan leka tillsammans nu. De är ju lika gamla och känner varandra från föräldragruppen då de fortfarande låg i våra magar. Lite speciellt är det allt.

Och när vi kom hem igen så hade Thristan och Thexas kommit hem! Så det har varit kramkalas och bus hela kvällen nu mellan syskonen. Emil är iväg och äter middag med sina kompisar och jag har en ensam kväll i soffan framför Håkan Hellström på tvn. Eller jag har haft sällskap av Thexas som inte kan sova. Men nu verkar han somna gott där inne i sitt rum. Jag ska strax gå och lägga mig jag med.

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
stats