Hanna Loffart

Imorgon – sista dagen på Viadidakt

Jag kan knappt förstå att det är torsdag!
Imorgon är det min sista dag på Viadidakt.

Jag har varit där i nästan fem år, trots att det känns som mycket längre.
Det är med sorg som jag slutar kan jag säga.

Jag älskar mitt jobb med alla sommarjobbare och jag har byggt upp det så jäkla bra under åren. Och att sen lämna över det till ingenting känns så himla surt. Jag ska verkligen försöka släppa det och tänka att det inte är mitt ansvar nu. Men det är svårt. Det är ju min “lilla jobb-bebis” det där. Sen kommer jag såklart sakna alla goda kollegor och vänner. Men flera har blivit goda vänner och de träffar jag ju igen. Om inte förr, så i Spanien i mars och till bröllopet i sommar. Men det är på tiden att jag gör någonting nytt, det har jag känt under året som gått. Jag har varit så “liten” på jobbet, räknats bort och ingen vet vad jag gör. Och ingen ledning eller styrning. Och det är inte kul att gå till jobbet då, tyvärr. Jag behövde den här sparken i baken för att ens våga söka mig till någonting annat.

Imorgon är alltså sista dagen. Det blir nog inte så mycket jobb gjort då kan jag tro. Vi är tre stycken som slutar på Viadidakt imorgon, så det blir fika med dom på förmiddagen och sen chicken friday-lunch efter det. Och sen hade den dagen gått.

Sen ska jag ta helgen till att vila, för jag tror att jag kommer vara väldigt trött i huvudet efter en dag på nya jobbet på måndag sen. Haha!


Lilla grisen!

Hon tycker det är så gott med blåbärskvarg. Eller är det bara för att den är rosa..?

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
stats