Hanna Loffart

Ingen tid

Jag har noll motivation till att skriva här inne. Eller noll tid är det nog mer. Livet är galet just nu, jag försöker mest acceptera att det är så här. Lite svårt när det är så mycket man vill.

Jag har inte ordnat med någonting inför jul. Men samtidigt som jag skriver det så inser jag ju att det inte är sant. Jag har planerat, handlat och slagit in 75 julklappar (paketkalender inräknat) Och jag är glad att jag började tidigt (i somras) annars hade det nog inte blivit så mycket av det. Jag har även planerat, styrt upp, fotat, framkallat, köpt frimärken, skrivit adresser, postat eller lämnat 30 julkort.

Men där tog det stopp. Förutom några hyacinter och några juliga ljus så har vi inget julpynt. Våran plastgran hade jag tydligen kastat förra året (den va ändå så ful) men jag hade helt glömt bort det. Emil åkte och köpte en riktig gran, första gången vi har det. Får se om jag tål den. Äter allergimedicin utifall att. Igår när vi skulle klä granen så var belysningen trasig. Emil hittade nån skitful utomhusbelysning i förrådet som han tog in. Så gran har vi ju, på övervåningen så inte Thilox ska riva ner den. Så jag kommer ju aldrig se den.

Usch så bitter jag låter, men det är så det känns just nu. Vi ska fira julafton, juldagen och nyår här och jag vill så gärna att det ska kännas mysigt och juligt för alla. Men tiden ja, vad gjorde man med all tid förr?

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
stats