Hanna Loffart

Inskolning igen

Redan fredag, vilken konstig vecka. Sjuk själv, vab med Thilox, inskolning med Thuni. Det är ingen ordning på nånting, det är Pippi Långstrump som säger så va?

Nu har jag varit med Thuni på inskolning två dagar. Igår var vi där en timme bara, hon hade ju massor att upptäcka igen. Idag var jag med henne en timme där, sen lämnade jag henne 1,5 timmar själv och när jag kom tillbaka så var hon så ledsen. Fy sjutton så jobbigt att se alltså, Thuni som väldigt sällan är ledsen. Men hon är inte van med andra människor, och hon är verkligen inte van vid att lämnas utan oss föräldrar. Lilla gumman, så jobbigt. Hon hade ätit lite mat, men varit lite för ledsen för att äta ordentligt. Hon som älskar mat!

Men, vi får ju tänka att vi börjar om inskolningen nu. För de där dagarna för tre veckor sen minns hon ju inte. Så det här var då bara dag 2 och nästa vecka kör vi inskolning hela veckan, och på måndag ska jag lämna henne en timme bara och sen vara med henne och äta. Så hoppas vi att hon snart känner sig trygg med det.

Nu ska jag byta om (har bananklet över byxorna efter fruktstunden på förskolan imorse) och sen åka iväg och träffa vänner. Middag och revy väntar, så skoj! Emil är fortfarande förkyld så han får stanna hemma, typiskt va? 🙁

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
stats