Hanna Loffart

Inskolning på förskolan för Thilox

Nu har vi börjat inskolningen av Thilox på förskolan.
Det vore en överdrift att säga att det går smidigt.

Han fick plats from den 1/9. men av någon oklar anledning så fick han inte komma dit förrän 6/9. Natten till den 6 åker jag på magsjuka, och inom det närmsta dygnet så trillade även Emil och Thuni dit. Så inskolningen blev framskjuten ytterligare.

Förra veckan gick han till förskolan med Emil en timme på tisdagen. Sen började jag jobba på onsdagen (vi hade ju liksom räknat med att inskolningen skulle va klar då) Men jag fick pussla med jobbet och kunde ändå ta inskolningen onsdag, torsdag och fredag. Många snoriga barn på förskolan, och tror ni inte Thilox blir förkyld och får feber i söndags? Det var bara att pausa inskolningen igen.

Idag fick han gå dit igen, och då skulle han lämnas för första gången. Emil ringde in sin mamma som fick ta Thuni där hemma (som dessutom också blivit förkyld och fått feber nu, på sin 1-års dag!) Det var en ledsen Thilox han lämnade, men pedagogerna hade lyckats muntra upp honom och han var där och lekte en timme själv innan Emil hämtade hem honom. Imorgon ska de testa samma sak, och sen kanske en lite längre stund på fredag. Fördelen är ju att Emil är hemma föräldraledig med Thuni till januari, så vi har ju all tid i världen att ta den här inskolningen i Thilox takt.

Lilla, stora Thilox. Han kommer stortrivas på förskolan när han väl kommer in i det tror jag.

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
stats