Hanna Loffart

Inställt möte hos psykologen + slapparmorgon

Imorse masade jag mig upp tidigt på min lediga dag. Gjorde mig iordning, väntade in min pappa som skulle se till barnen och åkte sedan till psykologen för samtal. Efter att ha väntat 15 minuter så får jag veta att hon är sjuk. Det är tredje veckan hon är sjuk, och innan dess hade hon semester så nu är det fem veckor sedan jag var där. Gångerna innan hon varit sjuk har hennes kollegor hunnit ringa mig innan, så jag sluppit åka dit och vänta i onödan. Men inte idag, lite typiskt då jag var ledig. Annars har jag ju bara kunnat åka vidare till jobbet. Nåja, ingen skada skedd och det var bara att åka hem igen och ta en kopp kaffe med min pappa.

Fördelen är ju att jag faktiskt är påklädd, sminkad och har ätit frukost och faktiskt är redo att starta dagen. Det hade jag inte varit förrän bortåt lunch om det inte hade varit för att jag klivit upp tidigt och tagit mig iväg.

Idag ska vi få hit en grävföretagare (heter det ens så?) för att räkna på lite jobb i trädgården. Jag hoppas verkligen att vi kan få till det! Så det känner jag mig förväntansfull inför. Annars har vi bara lite småsaker som vi ska fixa med.

Barnen har inte riktigt kommit igång än, utan ser på tv och slappar i soffan. Skönt med ledighet även för dom.

Så här kan man också stå och titta på tv. ♥

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
stats