Hanna Loffart

Inte förkyld nu!

Inatt sov jag otroligt dåligt. Drömde en massa och vaknade täppt i näsan mitt i natten.
Det kändes helt okej när jag vaknade imorse, men väl på jobbet så kände jag hur täppt i näsan jag var och hur mosig jag kände mig i kroppen. Det slår väl aldrig fel med en förkylning lagom till semestern? Det händer alltid mig! Nu hoppas jag innerligt att det är en lindrig variant som är snabbt övergående.

Jag jobbade en kortdag idag, både för mig egen och för barnens skull. Det märks att de också börjat gå in i semesterlunk. Thiara blir så sur när jag får väcka henne på mornarna, och då har hon ändå fått sova en timme längre både tisdag och onsdag. Hon kommer njuta järnet av sitt sommarlov sen.

Nu ska jag och barnen smaska i oss resterna av kladdkakan som jag bakade igår. Ser ni kladdigheten, helt perfekt! Och när Emil kommer hem från jobbet så ska jag cykla bort till Fia för ett glas bubbel (hoppas jag) och sen ska vi vidare till Parken för mat ikväll. Bästa sättet att mota bort förkylning (eller åtminstone ignorera den) är väl skvaller med tre bästisar, gudomligt god mat och ett glas bubbel? Jag tror stenhårt på att det får bli dagens bästa medicin!

 

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
stats