Hanna Loffart

Jobb och barnens första sommarlovsdag

Jag började dagen med att försova mig! Det var dock inte alltför länge, men en dusch kunde jag glömma och frukosten fick intagas på jobbet. Vad jobbigt det är när det blir sådär! Jag drömde nog väldigt gott.

Dagen på jobbet har gått bra, och när jag kom hem så var alla på bra humör. Kors i taket! Emil och barnen har ju haft sin första semesterdag och jag var förberedd på kaos.

Vi åt en herrans massa olika mat till middag, allt ville ha olika och vi rensade kylskåpet. Potatis, sill, skinkröra, köttbullar och pannkaka. Alla mätta och nöjda! Efter maten tog vi med jordgubbar och gick ner till grannarna. Emil har ju bestämt att vi skulle ha GT på bröllopet, så vi tog oss en varsin drink med dom.

img_1838.jpg

img_1839.jpg

img_1841.jpg

img_1840.jpg

img_1842.jpg

Ser ni Thristans snygga öga? Det blev inte så farligt som vi trodde, han snubblade nämligen och slog ansiktet i trappen. Jag trodde han skulle få en riktig blåklocka, men det var ju skönt att han slapp det.

Nu väntar sängen för mig, ingen försovning imorgon inte!

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
stats