Hanna Loffart

Jobbig vecka + gympaavslutning

Här inne har inläggen inte duggat tätt de senaste dagarna direkt.
Och det är nog lika bra, ni hade inte fått läsa några roliga rader.

På jobbet har det varit kaos (milt sagt) jag har mått riktigt dåligt av hur hela den här flytten av jobbet skötts (eller inte skötts över huvud taget) DET i samband med att jag har 400 sommarjobbare att anställa har inte varit den bästa kombinationen. Jag har varit så himla ledsen och stressad. Jag har jobbat dygnet runt känns det som. Föräldramöte i måndags, jobbat sent och varit hemma runt 20-21 både tisdag och onsdag.

Just nu känns det bättre, och idag när jag vaknade så kände jag mig faktiskt okej för första gången på några veckor. Jag har varit sjuk 1,5 vecka men imorse hade jag inte en enda känning kvar. Yes alltså! Nu KAN det bara bli bättre!

Jag har två sjukt hektiska veckor framför mig och jag vet i ärlighetens namn inte hur jag ska få ihop dom. Men om det är nånting jag är bra på så är det att lösa saker. Det ordnar sig alltid!

Idag kunde jag hämta barnen på dagis och fritids igen! (Det gör jag i vanliga fall, men jag har jobbat så sent att Emil fått sluta tidigare för att göra det under den här veckan) Åh, vad jag har saknat barnen! Har bara träffat dom några minuter på morgonen. Vi åkte hem och packade ihop en väska med godsaker, sen åkte vi mot Thexas gympaavslutning!

Det blev en lyckad kväll med barnen och alla vänner från gympan. Emil kom efter jobbet också, då blev barnen extra glada såklart eftersom han inte trodde han skulle hinna det. Vi lekte, grillade korv, dansade, fikade och fick diplom. Thexas var så himla stolt – med all rätt!

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
stats