Hanna Loffart

Julafton

Julafton firade vi hemma, som vi gjort de senaste åren. Minns inte ens när vi inte gjorde det, skönast för barnen.

Vi brukar ju dock åka till Emils farmor på förmiddagen och fika med släkten. Men hon orkade inte det i år, och förra året va det så mycket Corona så då var vi inte heller där. Det känns tråkigt, hon är ändå 91 år.

Emils föräldrar kom hit, min pappa kom hit. Jag har inte firat julafton med min pappa på säkert 25 år, men det var mysigt att ha honom här. Emils bror Kenny skulle ha kommit, men fick feber och stannade hemma.

Julmat, Kalle anka, julklappar, fika, Svensson Svensson, julkonsert på tv och skinksmörgås på kvällen och ett glas rött. Precis som alla andra jular, och precis som det ska vara.

Thuni hade full uppmärksamhet av morfar och farfar och var så nöjd!
Jansson, omelett med grönkålsstuvning och brysselkålsgratäng. Resten glömde jag visst fota, men det var en hel del mer mat som alltid.
Hann varken duka fint eller stryka duken ordentligt. Men röda servetter fick vi fram!
Thexas tallrik. Men sen åt han en stor tallrik med köttbullar, potatis, brunsås och lingon. Haha finns det några barn som gillar julmat egentligen?
Thristans julmat, uppvärmd pizza sen dagen innan. Ingen idé att tvinga i honom mat han inte gillar, då är det bättre med en pizzaslize så är han på bra humör istället. Funkade fint!
Kalle anka var spännande!
Dags för julklappar och alla barnen blev nöjda!

Thilox fick hjälp av Thristan. Men han var helt ointresserad av paket, öppnade inte ett enda och brydde sig knappt om innehållet fören det dök upp Duplo från farmor och farfar. Det var en hit!

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
stats