Hanna Loffart

Julfint från Åhlens

(Inlägget är i samarbete med Åhlens och innehåller annonslänkar)

Tänk att det bara är två veckor kvar till 1 advent!
Det är ju det man längtar och ser fram emot under hela hösten.

Sätta upp ljusstakar, göra det extra mysigt hemma. Vi väntar med att julpynta tills efter Thiaras födelsedag som är den 11 december.
Förutom adventsljusstakar, de sätter vi upp till advent såklart.

Jag har spanat runt på nätet och hittat massa fint pynt till julen, jag faller återigen för det som är i svart och guld. Varför ändra på ett vinnande koncept? I år är jag sugen på att köpa mig ljusstaken från Georg Jensen, känns som en klassiker som jag kommer tycka om i många år. Och pepparkakorna i de snygga burkarna köper vi varje år. Jag var faktiskt nere på mitt Åhlens här i stan för att köpa dom, men de fanns bara i små burkar än så länge.

Direktlänkar finns under bilderna.

 

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
stats