Hanna Loffart

Julkonsert + klä granen

Dagens planer blev inte alls som väntat. Vännerna som vi skulle träffa blev sjuka. Emil som skulle hjälpa till att “flytta nåt från ett garaget åt kompisar” var borta i 4 timmar. Men oss gick det ingen nöd på hemma, jag hade ju lovat Thiara att spela spel så så fick det bli! Tog tag i lite tvätt osv för att slippa hålla på med sånt i jul (förhoppningsvis) Åkte även och handlade en del men det var ju kaos på Ica, alla skulle visst julhandla idag.

Men så hörde min mamma av sig och skrev att “jag hämtar dig vid 17.15” Det stod helt stilla i mitt huvud, varför skulle hon hämta mig? Det visade sig att vi skulle på julkonsert, vilket jag helt glömt bort! Vilken tur att hon påminde mig! Så ikväll har jag, mamma, två av mina systrar, mormor samt min systers sambos familj varit på julkonsert i Vingåkers kyrka, med bla Charlotte Perrelli, den ni! Men jag kan motvilligt erkänna att hon inte var bäst, utan en tenor som sjöng så kyrkbänkarna svajjade. Så bra! Kolla på tv4 på julafton klockan 20.00 så sänds konserten där. Magisk!

Vi har i alla fall börjat klä granen innan jag skulle åka iväg. Barnen tyckte det var roligt i ungefär 10 minuter. Det var Thristans tur att sätta upp spiran och han sa “kan vi inte bara sätta upp den här nu direkt så jag kan gå och göra annat sen?” Haha, så så fick det bli.

Den hann med andra ord inte bli klar heller, men det ska vi nog hinna med.
Nu ska jag sova här efter en sen middag (julkonserten höll på till 21) imorgon ska jag upp tidigt, en dag med pysseltjejerna väntar!

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
stats