Hanna Loffart

Julpynt året om?

Jag gillar julen, men är inte jättemycket för alla tomtar och julpynt.
Men jag tycker ändå det är roligt att köpa lite nytt varje år.

I år har det blivit sparsamt av det. Jag har köpt några renar, någon tomte.
Och så köpte jag och Thexas faktiskt den här stjärnan i trä.
Det var han som hittade den i en butik, och jag tänker att man kan ha framme den året runt.

Glasvasen och ljusstaken kommer från min mammas butik och jag ska försöka hitta något grönt att sätta i vasen. Och kanske något till ljusstaken, goda karameller eller hemmagjorda kolor? Det får nog bli helgens mission nu när pojkarna ändå är iväg, vi får se vad som hinns med helt enkelt.

DSC01280 DSC01281 DSC01282

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
stats