Hanna Loffart

Kalassöndag

Jag hade sån himla trevlig kväll med mina tjejkompisar igår! Tyvärr så har vi pinsamt med dåliga matställen här i stan, så det finns inte så mycket att välja mellan. (Om man inte vill ha pizza dvs) Vi hamnade på Olympos, jag har inte varit där på många, många år. Har väl varit känt som ett alkishak. Men jag tror de har nya ägare nu, och det var väldigt fint och fräscht där inne. 

Min mat var väl ingen höjdare, för att inte tala om det där glaset med vin som jag inte ens kunde dricka upp. Men va fasen – sällskapet var ju det bästa! När det stängde vid 23 så åkte vi hemåt och sov. Idag har vi haft en riktig kalassöndag! Först åkte jag iväg på ett dop i Björkvik för att sjunga och spela piano på. Fortfarande feber och förkyld, men det gick bra med tanke på omständigheterna. Så himla rar och mysig familj! Sen åkte jag hemåt och kom hem strax innan Thristan och Thexas kom hem. Sen åkte vi direkt till barnens kusin Alwins 2-års kalas. Barnen lekte och vi fikade. När vi kom hem blev det korv med bröd och så rakt i säng. Förutom jag då. Men snart så. 

Imorgon börjar allvaret – HELTIDSJOBB igen! Våra presenter till Alwin. Ser ni vad hans favoritkaka är? Det längst fram är ett kort jag gjort. I paketen fanns en skjorta (som han kastade iväg, haha) en bajs-bok och en bil. 

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
stats