Hanna Loffart

Klänning till tärnorna?

Det här med att hitta ett visst tema och färg till sitt bröllop är verkligen svårt.
Jag har trott att jag är en ”rosa tjej”, men nu vet jag fasen inte alltså. Jag tror inte det.

Jag har börjat kolla lite efter klänningar till tärnorna (som inte ens är tillfrågade ännu, haha) och det finns ju massor fint! Men det kommer nog dröja innan man bestämmer såna saker. Och då tillsammans med dom som faktiskt ska ha på sig klänningen såklart. Men den här nedan tyckte jag var jättefin och skulle vilja ha den själv. Till bröllop eller ej. Finns att köpa HÄR.

 

714940-5320_1 714940-5320_2 714940-5320_5

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
stats