Hanna Loffart

Klassfest för Thiaras klass

Ikväll har vi haft klassfest för Thiaras klass, tänk att de snart slutar 3:an?

Jag och två till är klassföräldrar och vi styrde upp disco i klassrummet. Nästan alla i klassen kunde komma, någon bortrest, sjuk osv. Det är så himla fin klass verkligen, jag har aldrig varit med om att man är så fina, omtänksamma och bra kompisar. Och det roligaste av allt – de dansar! ALLIHOPA! Annars brukar det ju alltid vara några som springer runt och härjar, någon som hellre vill äta popcorn, inte vill va med osv. Men inte här, alla dansade! Fri dans, TikTok danser som de försökte lära oss föräldrar, dans-stopp, hela havet stormar, mänskligt memory och Just dance.

Det var så roligt att se! Och DE hade roligt! Vi hade ordnat med musik och ljus, popcorn, festis och glass. En riktig succékväll!

Så pass mycket succé att vi bestämde oss för att ha en kick-off med klassen (de får följas åt till mellanstadiet också, vilket är superkul!) och nya läraren (som är Thexas lärare nu och som jag vet är dansproffs och bästa läraren!) när de börjar skolan igen i augusti. Den här dansglädjen och kamratskapet måste bara få hålla i sig!

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
stats