Hanna Loffart

Kollegan blir 60 + äntligen helg

Äntligen fredag. Jag vet inte när jag kände ett så starkt ÄNTLIGEN sist.
Jag har kämpat mig igenom de senaste veckorna, både hemma och på jobbet.
Mer än jag borde, och jag är totalt slut. Igen, att man aldrig lär sig?

Nu väntar lite ”ledighet”. Dvs vab för Thiara nästa vecka då hon har vattkoppor. Sen lär ju Thilox och Thuni åka på det också, och då får jag vabba för dom med då Emil börjar sitt nya jobb nästa vecka.

Vi avslutade arbetsveckan med att uppvakta vår kollega Sirpa som fyller 60 år på valborg.
Vi ordnade med presenter, ballonger och smarrig lunch på Fotografens.

Idag har killarna åkt till sin pappa för en helg där. Jag ska bara försöka andas i helgen, två barn med npf-diagnoser. Ni anar inte vad det tar… Min pappa kom förbi spontant ikväll, så vi har druckit kaffe och spelat spel med honom. Mysigt!

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
stats