Hanna Loffart

Krämpor

 

krämpor, krämpor. varken fötterna eller ljumskarna vill sig riktigt idag. efter några timmars gående med linda och johanna på stnan så är jag mer än slut. låg ett par timmar i soffan och vilade innan tobias kom hem en snabbis innan han skulle iväg igen. han ska öla idag igen, en arbetskamrat som fyller år. och här sitter jag, trevligt. är faktiskt lite bitter över att jag inte fick följa med. eller att han inte frågade, eller nåt. men det går väl över tills imorron. det brukar det göra. jag är gravid, inte handikappad.

trodde ju att jag skulle på en vanlig gyn-undersökning hos barnmorskan idag. men tji fick jag. det behövdes tydligen inte. de tog en massa prover, fick höra vår bäsings hjärtljud igen. 156 låg de på den här gången. riktigt tråkigt att tobias missade det. men hade vi fått rätt information så hade han ju varit med. men vad gör man? med vårt knyte såg allt bra ut. värre med mig, som väntat. järnvärdet, HB, va nere i 105. låg på 118 sist de mätte. och då va det lågt redan då. blev beodrad vila och att ta det lugnt. och att äta en massa lustiga saker som jag inte alls gillar. förutom jordgubbar då. det går i vill jag lova. mamma va underbar och kom förbi med två liter förut. hon är ta-mej-fan bäst.

funderar på om man ska ta och lägga sig snart kanske. men samtidigt så känns ju det ganska onödigt eftersom tobias lär ramla in onykter sen iaf och väcka mig. nåväl, får se hur det blir.

 

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
stats