Hanna Loffart

Kvälls-prat

Godkväll i stugorna mina vänner!

Jag ska alldeles strax gå och lägga mig. Har plockat här hemma, tvättat två maskiner, vikt in all tvätt, tagit hand om köket, duschat och målat trappen. Då FÅR man gå och lägga sig lite tidigare än vanligt. Hihi.

Vi har testat en grej på trappen. Nämligen att måla den befintliga mattan som redan ligger. Vet inte alls om det blir bra eller ens kommer att fästa. Men det är värt att testa känner jag. Jag ORKAR inte bo i det här kaoset längre. Jag mår så jäkla dåligt av det – på riktigt! Och genom att måla det så kanske det kan gå liiiite fortare iaf?

Att måla vardagsrummet nu i helgen kommer inte att bli av iaf. För det första så är inte trappen klar, och så är barnen hemma. De kommer vara hemma i många helger framöver nu, och det gör mig så glad!

Ännu en fin sak jag hittade i Stockholm, vet inte alls vart jag ska ha den. Men jag inbillar mig att det kommer att passa nånstans sen när det är färdigt här hemma. Och för en nästan-gratis-peng så kunde jag ju inte låta bli. Älskar ramen!

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
  1. Finskamamman

    Hehe… jag fria när det var den 29e februari då när det var skottdan, jag fick ett ja, men då fick jag även ett svar som: ”Ja, men vi har inte råd”. Haha… så sant, men får jag jobb efter arbetsintervjun så ska vi lägga undan te en budget ^^
    Jaa, röda rosor skulle nog passa mer på rockabilly 🙂 Vad tyckte du om klänningen?

stats