Hanna Loffart

Kvällsprat och nya naglar 

Idag tog jag en långlunch och fick snygga naglar hos Josefine igen. Den här gången på neutralt det bara går. Lite diskret glitter på tipparna bara. Känns fräscht och skönt. 


När jag hämtat hem barnen så lämnade vi av Thristan för hans aktivitet och sen hem för mat. Thexas kastade i sig 7 pannkakor och en glass. Tror det är någon som växer… Jag har legat i soffan med huvudvärk (igen!) hela kvällen. Emil har varit och handlat och jag har plockat lite här hemma. Känner mig trött och irriterad. 1,5 dagar kvar att jobba. 4 dagar till semester. Håll i och håll ut. Någon som har en bra bok att låna ut till flygturen förresten? Lättsam och rolig tack. 

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
stats