Hanna Loffart

Kvällstankar (skitdag och skitcancer)

Just nu är det flera faktorer i livet som gör mig låg. Jag försöker skjuta saker åt sidan och tänka att det löser sig. Men så kommer de verkliga problemen ikapp och jag kan inte sluta gråta. 

På jobbet (som jag i vanliga fall älskar) så är det riktigt jäkla träligt just nu. Men jag har världens bästa kollegor som peppar och stöttar. 

Sen har vi drabbats av det där jävla cancerbeskedet i släkten. Jag är livrädd för döden och börjar gråta så fort jag tänker på det. Det går liksom inte att hålla tillbaka! I eftermiddag var jag ensam med Thristan och pratade med honom om det. Han förstår, då hans lärare själv varit där och berättat lite för klassen om det. Så jag ville att han skulle veta. Vi pratade lite, sen tänkte han på det några timmar, sen kom han till mig igen och ville prata mer. Han är så fin, så klok. Det känns bra. Jag funderade först på om barnen kanske var för små för att veta allt, men beslutade mig ändå för att berätta för Thristan.  Han klarar det, annat är det för Thexas. Han är både för liten och för mycket tänkare just nu. Orolig och ängslig. 

Till råga på allt så såg jag på Barncancergalan ikväll, så ni kan ju förstå att tårarna har runnit. Ibland kan man bara inte rå för det. Jag känner mig så trött, det är svårt att somna om kvällarna när tankarna börjar mala. Men nu väntar sängen och jag ska göra mitt bästa för att vakna någorlunda utvilad imorgon.  

 

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
stats