Hanna Loffart

Lång jobbdag och vab här hemma

Det blev en lång jobbdag idag. Jag har varit på gymnasiesärskolan och gett information om mitt jobb. Skoj, men det blev en lång dag och jag hann precis krama om barnen som inte somnat när jag kom hem.

Thiara är fortfarande sjuk. Hon fick feber i söndags när vi kalasade för Thristan och hon är fortfarande inte helt bra. Inte så hög feber nu tror jag, men rejält förkyld. Emil är hemma och vabbar och det är så skönt! Nog för att jag tycker det är rätt okej att vabba jag med, men vilken service det är att en annan vuxen sköter hushållssysslorna hemma då. Både mat, handling, disk, tvätt och städ är ordnat med. Halleluja på den!

Nu ska jag strax krypa till kojs. Börjar känna mig lite mosig jag med och har ont i halsen. Inte är det väl min tur att bli sjuk nu? ska försöka sova bort det.

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
stats