Hanna Loffart

Långfredagen

Så här i Coronatider får man se till att hitta alternativa lösningar till att ses.
Min mamma kom med idéen att fira påsk utomhus i skogen och grilla, vi nappade direkt på den idén. Inte för att vi är direkt oroliga av Corona, utan för att våra pojkar kan behöva rastas av i skogen då och då.

Vi åkte till Fagerön, inte att långt hemifrån visade det sig, men varken jag eller Emil hade varit där. Vi intog första bästa grillplats pga min foglossning, men de andra utforskade stället lite mer och berättade att det verkar lovande inför en sommarutflykt för bad dit.

Barnen hade så himla roligt verkligen. Både Thexas och Thiara njuter riktigt av det. Thristan – inte fullt så mycket, men han var ändå okej med att vi var där. Det var vid något tillfälle som han surade ihop och drog iväg en sväng, men sen kom han tillbaka. Nyttiga timmar blev det i alla fall och vi åkte hemåt när vi alla frös (det blåste rejält) Men vi hann både grilla korv, pinnbröd och marshmallows, utforska ön, klättra så högt upp i ett träd att man inte kom ner (Thexas, pinnarna gick av och han blev hängandes i trädet tre meter upp, tur att Emil är lång…) och gå på påskäggsjakt. Sen åkte vi hem till oss och intog fikat i uterummet när alla frös.

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
stats