Hanna Loffart

Lasse Lindh

Kvällen igår var kanon. Jag och Asta bunkrade upp med festival-kakor, godis och gottegrejer. Väl i Vingåker stötte vi på Frida Skoogh och Sanna, så de fick drass med oss resten av kvällen. Men jag tror inte att de hade nåt emot det. Efter lite väntan så entrade Lasse Lindh och hans lilla band scenen. och jag uppskattar verkligen såna band, små band. Jag menar, det är inte alla band som skulle ställa upp och åka till Vingåker för att spela för minimalt med folk. Sånt gör bara de som verkligen älskar det de gör. Och så var det i gårdagens fall. Gladare trummis finns nog inte, han brann i takt med sina pinnar. Och sånt är underbart att se.

Träffade på Tes-tokan där också. Hon är alltför filurlig hon. Fick kort på henne och Lasse, såklart. Sen kom Tobias och hämtade hem oss, efter en kväll som iaf levde upp till mina förväntningar.

Enligt fröken F. Skoogh så kommer jag och Tobias att få ett grymt snyggt barn, och det känns ju bra. 🙂

Nu ska här strykas. Sen ut till Ö. Vingåker för att träffa ett brudpar vars bröllop jag ska sjunga på om några veckor. Sen ut med älsklingen till Valla för att hämta tält och grejer, och sen till familjen Hull. Och imorgon åker Tobias och jag iväg på en liten semester-tripp till Öland, ska bli underbart.

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
stats