Hanna Loffart

Lediga dagar + fina prinsessan

Storpojkarna åkte till sin pappa på långhelg redan i onsdags kväll, och Emil jobbar ju. Så det är jag och Thiara hemma, väldigt lugnt med andra ord. Även om killarna mest suttit på sina rum och spelat, byggt lego, kollat på serier osv under lovet och egentligen inte för något liv. Men ni fattar.

Igår hade Thiara bestämt att hon ville ha en prinsess-dag. Så när Thilox sov sin första vila på förmiddagen så klippte vi först hennes hår, toppade lite bara. Sen lockade vi det (tog en timme) målade naglarna, sminkade och tog på fin prinsessklänning och klackskor. Så tjusig så!

Thilox fick en body med slips på, hittade Thristans gamla. Sån nostalgi! Även jag fick ta på mig finklänning en stund. Ni kan tro att Thiara var nöjd. Så pass nöjd att hon ville åka till sin farmor för att visa upp sig. Så där spenderade vi eftermiddagen och fikade.

Men titta här då!
Samma klänning på henne för 4 år sen.

Så jäkla söt!

Annars är de flesta av hennes prinsessklänningar för små och bortskänkta. Men några har hon sparat. Men en del av dom var visst också för små insåg hon. Här nedan kom hon inte ens ner med armen i ärmen, för tajt.

Idag drog Thiara ut efter frukosten. Det har snöat en del och grannen var ute och lekte redan. 2,5 timmar var hon ute och lekte med barnen på gatan, det såg så roligt ut!

Sen har vi varit ner på stan en snabbis och hämtat ett paket och köpte med oss bullar hem. Fika och slappar nu medan Thilox sover. Snart kommer Emil hem från jobbet och då blir det tacos och ett glas vin.

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
stats