Hanna Loffart

Lek och lugn 

Här hemma råder lugnet. 

Thiara har en dagiskompis här för första gången. De leker så himla bra och jag blir alldeles lycklig av deras prat och skratt. Lyckan av att ha en vän. 


Med matchande byxor och allt! 

Emil är uppe på taket med sin pappa, de ska börja lägga om pappen är tanken. Jag vågar varken fråga hur det går eller titta till dom. Tycker det är lite otäckt med takets höjd. 

Thristan är iväg och leker med en kompis och Thexas är med sin morfar iväg på fotbollsträning. 

Ni förstår lugnet va? Så skönt! Jag tvättar en massa, tvättkorgen kommer ändå vara full när jag kommer hem från Mallorca så det är lika bra att tvätta upp allt innan. Försöker planera vad jag ska packa med mig, inser att Thiaras garderob är betydligt mer välfylld än vad min är. Jag skulle verkligen behöva ett gäng nya t-shirtar och klänningar. Får se om det får bli en snabb shoppingrunda imorgon. 

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
stats