Hanna Loffart

Lite av det senaste

Lite sen det senaste:

Thilox ÄLSKAR när syskonen kommer hem från skolan. Och de blir minst lika glada de med, älskar att se deras band!

Thilox favoritsyssla nu för tiden är att klättra på drinkvagnen. Uppe och ner häver han sig. Varje dag, 100 gånger om dagen säkert.

Eller så ställer han sig i fönstret och tittar ut. Han sitter sällan stilla mer än 5 sekunder, han ålar, kryper och går längst med möbler.

Han fick smaka våffla härom dagen, det var smarrigt minsann. Han äter burkmat till lunch och gröt till middag, men får alltid smaka av våran mat efter sin gröt.

Han ramlar en hel del. Han har blivit väldigt bra på att ta emot sig nu dock, vi behöver inte längre passa när han ställer sig vid soffborden, väldigt skönt. Men ibland (speciellt när han är trött) så ramlar han ändå, häromdagen slog han i ansiktet tre gånger, två i pannan och en gång under ögat. Ser ni lilla blåtiran?

Annars spenderar vi mest dagarna så här. Sitter på golvet och leker. Älskar dagarna hemma med honom!

Emil kom hem med årets första semla igår, jag älskar semlor. Men de var så torra, haha vilken himla otur! Men smarrigt ändå, man slänger inte en semla. Haha.

Thristan är i skolan den här veckan, de var några få elever som kallades in (de har ju distansundervisning denna vecka med annars) som behöver specialhjälp. Kan skolan ha insett det efter en hel termin? Eller var det mitt gnäll på Instagram som gjorde det, gissar på det sista…

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
stats