Hanna Loffart

Lite av helgen

En liten uppdatering från helgen.
Emil kände sig pigg i fredags och vi fikade med barnen innan storpojkarna skulle åka iväg till sin pappa. Thiara var SKITPEPP för hon skulle till sin kompis Moa på kalas/sleepover. Det var Thiara, Moa och deras kompis Adeline och de hade haft så roligt. Det var första gången som Thiara sov över hos en kompis, men det gick så bra och hon tjatade redan dagen efter att hon ville sova hos en annan kompis.

På lördagen kom Thiara och kompisen Adeline hem och lekte en stund hos oss, sen gick de emellan oss lite under dagen. Och det slutade med att Thiara ville se Melodifestivalen hos Adeline, så 21:30 hämtade jag hem henne. Lilla Thiara, när blev hon så stor?!

Thilox tyckte det var skittrist att bara hänga med mig och Emil, så missnöjd och sur. Haha. Han är ju van vid att ha tre syskon hemma så det är ju inte så konstigt. Men väldigt märklig känsla att sitta och se på tv två dagar i rad på kvällen med bara Emil. Soffan brukar ju vara knökad med barn.

I söndags var Thiara i alla fall hemma, men trött och inte på humör för nånting alls. Killarna kom hem skapligt och vi hann mysa med dom innan helgen helt plötsligt var slut.

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
stats