Hanna Loffart

Lite depp

Jag har inte uppdaterat här på nästan en hel vecka. Jag har inte mått så bra, kan inte riktigt sätta fingret på vad det är. En kombination av allt tror jag. Verkligheten som kommer ikapp, Emils cancer och en sommar som är allt annat än man kanske önskar. Även om vi visste att det skulle va så här denna sommar.

Vi sitter bara hemma. Varannan vecka får Emil cellgifter och då har han inte ork till någonting. Han får inte vara i solen och han får inte bada pga sin picc-line i armen. Och så Thilox som vi får jaga utomhus, som äter allt och drar iväg från oss snabbare än blixten. Så ja, vi sitter bara hemma i princip.

Halva barnens sommarlov har gått och jag känner dåligt samvete över att ”de inte får göra nånting.” De själva säger att det är okej, att de har en bra sommar ändå och att det är skönt att vara hemma med. Vi tänkte hyra någon stuga för att komma iväg med barnen, men det finns knappt några. Finns det några så är det svindyrt (sjukpenning och graviditetsersättning på det) och Thristan och Thexas avskyr varandra, så de kan inte umgås.

Och så ser man alla andra vänner och bekanta som gör så roliga saker, åker på semestrar, ligger vid stranden, hittar på saker.

Så nej, jag har känt mig rätt deppig faktiskt. Svårt att sätta fingret på exakt vad som sagt,

Några tycks ha lånat min telefon, sötnosar!

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
 1. Karolina

  Å känner verkligen med dig! ? Hade jag haft en stuga hade jag lånat ut den till er, men det har jag ju tyvärr inte.

  Lättare sagt än gjort att inte jämföra sig med alla andras ”lyckade” semestrar på sociala medier, men du får försöka tänka att detta är en speciell sommar för er. Både med Emils cancer, graviditeten, en 1-åring och Corona. Nästa sommar är allt förhoppningsvis mer som vanligt igen och det finns tid och möjlighet för resor. Barnen är säkert nöjda med att vara hemma och vara lediga från skolan. Kan de besöka någon släkt eller vänner? Så får ni lite avlastning och de ett miljöombyte. Toppen också att få dela lite på syskonen ?

  Har aldrig skrivit någon kommentar förut men läst din blogg länge. Men som sagt berörde ditt inlägg. Ta hand om dig och familjen ?

  1. Hanna Loffart

   Tyvärr inte. Vi tvingades sälja den i våras, då vi inte kunnat åka så mycket som vi velat i sommar plus att vi inte hade råd att ha den stående. Men till nästa sommar köper vi en ny! Både vi och barnen älskar det så! 🙂

stats