Hanna Loffart

Lite efter-bröllop-trött

Det finns såå mycket att skriva, visa och dela med sig av efter helgens bröllop.
Jag är fortfarande helt slut, en trötthet som inte är att leka med. Och tomhet framför allt. Satte mig i soffan nu ikväll och slogs av tanken ”vad ska jag nu tänka på när jag inte ska tänka på bröllop?” Så märklig känsla bara. Det har varit sjukt intensiva veckor, men bara roliga. Och nu var det klart. Konstigt som sagt.

Men det är bara på det igen, om två veckor ska vi ha återträff för oss som gick högstadiet tillsammans plus att Thuni fyller 2 år. Så nog finns det att tänka på ändå.

Men lite bilder kan jag börja dela med mig av, på oss. De enda som vi fick till.
Thiara och min syster Amanda hjälpte till att hämta blommor hos floristen på morgonen samt tårtor på konditoriet. Sen kom de ut till slottet och fixade mitt och några andras hår. Och sen delade Thiara ut såpbubblor och näsdukar till gästerna innan vigseln, och efter vigseln så skötte hon en såpbubblemaskin. Så hon hade att göra! Det var lite blåsigt tyckte hon, så hon lånade min kavaj. Själv tyckte jag att det var så varmt, att jag inte ens tog på mig den sen.

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
stats