Hanna Loffart

Lite mer sjuka

Jag skulle aldrig ha skrivit att det var färdigvabbat och nästan friskt i huset.
För sen började det om,

Thristan kände sig mosig igår igen, men åkte till skolan ändå då de skulle åka till Sälen med sin pappa under eftermiddagen. Så han bet ihop, men mådde bättre under dagen nu fick jag höra. Så det kanske är över nu.

Thuni kroknade i hög feber under förmiddagen igen. Så pass hög att hon sov middag i 4,5 timmar! Hon har även fått blåsor på händer, munnen och rumpan. Förmodligen höstblåsor, som tydligen går på förskolan också. Emil och Thilox har varit ute i skogen under dagen, och hos Emils föräldrar en sväng. Jag känner mig inte riktigt helt 100 jag heller, men så har jag sagt i nån vecka nu. Inget som bryter ut.

Lilla skruttis. Hon var lite piggare när hon fått sova så länge och med Alvedon i kroppen. En stund orkade hon vara ute och leka, eller titta på blommorna mest.

Tycker så synd om barnen som är så sjuka hela tiden. Hela sommaren har ju varit lugn dock. Och så fort förskolan är igång, så börjas det om igen. Förra hösten vabbade vi ju varannan vecka, misstänker att vi håller på att gå åt samma håll nu. Thilox och Thuni sover dessutom som krattor, de har varit vakna så mycket de senaste två veckorna, så nog är det något som spökar i deras kroppar minsann.

Nu ska vi ha soffmys med Thiara och se på Förrädarna, så bra program!
Hon skulle sovit hos sin kompis inatt, men kom hem förut och var så ledsen. 2 timmars konstant gråt då de andra tjejerna varit lite dumma mot henne, lilla gumman. Hon har aldrig varit ledsen eller osams med någon förut, så det här tog rätt hårt på henne. Så nu blir det massa mys och mammakramar.

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
stats