Hanna Loffart

Lite miljöombyte

Igår var vi i stort behov av lite miljöombyte. Jag har snart gått hemma ett år med Thilox nu, om man räknar med veckorna jag jobbade hemifrån innan han föddes. Jag håller på att bli tokig av att bara se husets väggar alltså. Plus att Emil mår dåligt, så det känns som vi bara stör honom. Jag undrar hur detta ska gå ibland alltså…

Nåja, igår när vi varit på BVC så åkte jag och Thilox ut till min mormor och hennes Olle. Min mamma hade hämtat upp Thiara innan och åkt ut dit i förväg. Jag har inte varit hos dom sen i somras och verkligen saknat dom. Nu var vädret så pass milt att vi kunde va ute och grilla korv. Det har varit alldeles för kallt och bökigt med Thilox annars under vintern. Men nu sov han skönt i vagnen en timme först och sen utforskade han gräsmattan.

Thiara åkte spark på isen, jag vågade inte först men blev garanterad att isen är 40-50 cm tjock. Så jag gav mig ut en liten bit, men var snabbt i land igen. Jag har sån respekt för vatten och is alltså. Men Thiara och min mamma åkte en hel del. En liten söt snögubbe fick Thiara ihop också, trots att nästan all snö smält bort. Lite på isen fanns dock kvar. Sen grillade vi som sagt korv och Thiara körde fyrhjuling med deras granne, snacka tuff tjej!

 

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
stats